Leuke beweegtips voor deze zomer

Geplaatst op: 15 juli 2024

 

Zomerstop? Nee joh!! Clubs nemen de komende weken misschien een welverdiende zomerpauze, maar gelukkig zijn er vólop tips voor een sportieve zomer. Je kunt dus gewoon lekker in beweging blijven!

⛵️ Leer zeilen en windsurfen (8 tot 16 jaar)

Watersport Vereniging Engelermeer organiseert in de zomervakantie lessen voor kids en jongeren die willen leren zeilen of surfen. Er zijn nog enkele plekjes vrij. Hier vind je meer info.

⚽️ Seniorenspelen in Rosmalen

Tijdens de Olympische Spelen organiseren we in Rosmalen de 'Lang Leve.. Seniorenspelen', samen met Huis73.nl en Farent. Van 26 juli tot en met 11 augustus kun je deelnemen aan allerlei leuke activiteiten. Denk aan: 55+ voetbal, Beweeg u Fit (65+), jeu de boules en nog veel meer.

Bekijk via deze link het programma en meld je aan. Op vrijdag 26 juli van 14.00 tot 17.00 uur is de opening. Kom je ook?

☀️ Zomerprogramma PowerUp073

Er komen veel leuke activiteiten aan. Wat te denken van Water Games, Jachtseizoen en Crazy88. Check het zomerprogramma op de socials van PowerUp73.

💪 Try-out lessen SportContrainer Beatrixpark

Wil je leren en je laten inspireren hoe je zelfstandig kunt sporten bij de SportContrainer in het Beatrixpark? Doe dan mee met de try-out lessen door Mahdi Personal Training. Tot en met eind augustus elke woensdag van 18.15 tot 19.15 uur en op vrijdag van 10.15 tot 11.15 uur. Voor alle leeftijden, vanaf 15 jaar. Meedoen is gratis, meld je wel even aan.

🎪 'S-PORT Fitness Circus

Bij de Noorderplas staat het gloednieuwe Fitness Circus voor je klaar! Je kunt er elke dag terecht, maar op de meeste dinsdagen en donderdagen in de zomervakantie zijn er ook instructeurs aanwezig voor tips & tricks. Sluit gerust een keer aan.

💦 Zwempret

Geniet bij mooi weer aan één van de zwemplassen: Engelermeer, Groote Wielenplas, Oosterplas en Zuiderplas. Let wel op: er zijn allerlei voorzieningen, zoals toiletten en horeca (behalve bij de Groote Wielen), maar géén toezicht. Let dus goed op elkaar! Kijk hier voor meer info.

🌏 Landenweken in Sportiom

Het Sportiom neemt je mee op wereldreis, met leuke acties tijdens de Landenweken. Check de website van het Sportiom voor info.

🚲 Fietsen & Wandelen

Wist je dat je op www.denboschregion.nl/nl/routes de allermooiste fiets- en wandelroutes vindt? Zéker weten dat je op plekjes in en om Den Bosch komt die je nog niet kende!

📺 Sport kijken

Deze sportzomer kunnen we eindeloos genieten van sport op tv. Het EK voetbal zit erop, maar gelukkig hebben we de Olympische Spelen nog. Van vrijdag 26 juli tot en met zondag 11 augustus kunnen we genieten van maar liefst 35 sporten.

We wensen je een heel fijne en natuurlijk ook een sportieve zomervakantie!

#doemee #sport073 #zomerinDenBosch

Deel dit bericht: