Sportdromen Jenske en Gijs komen uit!

Geplaatst op: 30 mei 2024

 

Jenske van Ven en Gijs Verbruggen uit ’s-Hertogenbosch kregen afgelopen dinsdag uit handen van Wethouder Marianne van der Sloot een bijzondere cheque uitgereikt. Jenske en Gijs zijn namelijk de winnaars van Sportdromen, een initiatief van Uniek Sporten Brabant.

Sportdromen website actueel

Zwemmen en BMX’en

Wethouder Marianne van der Sloot: “Jenske wil niks liever dan zwemmen met haar vriendinnen. En Gijs wil BMX’en met zijn broertje. En dat gaan we regelen. We helpen sportdromen van sporters met een beperking in vervulling gaan. Want iedereen moet kunnen meedoen in onze gemeente. Met dit duwtje in de rug gaat het Jenske en Gijs zeker lukken”. Alle reden dus voor een klein feestje op het stadhuis met Gijs, Jenske, hun ouders en opa’s en oma’s.

Uniek Sporten Brabant

Het project Sportdromen is een initiatief van Uniek Sporten Brabant in samenwerking met Stichting Sportservice Noord-Brabant, het BrabantSport Fonds en `S-PORT. Het is bedoeld om Brabanders met een chronische aandoening of beperking te stimuleren meer te sporten en bewegen.

Nieuw dromenronde in november

In totaal komen er de komende twee jaar honderden sportdromen in Brabant uit. In november van dit jaar is de volgende actieperiode. Dan kunnen Brabanders hun Sportdroom weer indienen bij Uniek Sporten Brabant. Wil jij alvast weten wat de voorwaarden zijn van de actie? Neem dan snel een kijkje op www.unieksporten.nl/brabant/sportdromen

Deel dit bericht: